Lisa De Vanna målskytt i Washington

Dam

Washington Freedom besegrade Sky Blue Soccer från New Jersey med 2-1 i WPS-ligan natten till söndagen.

Båda lagen fick undvara spelare som är upptagna av landslagsspel. USA möter Kanada på måndagen.
Cat Whitehill gjorde 1-0 i 35:e minuten efter en hörna.
Två minuter före halvid avslutade Lisa De Vanna en soloraid mdd 2-0. Lisa dribblade även av Keeley Dowling innan hon sköt från tio meter tätt invid stolpen.

Sky Blue inledde andra halvlek starkt och Washingtons målvakt Erin McLeod fick göra några avancerade räddningar. Rosanas 2-1 blev dock gästernas enda mål i matchen.

Sky Blue Soccer har tills vidare ställt sin tränare och general manager Ian Sawyers åt sidan.
- Oenighet mellan Ian och Sky Blue Soccers ägare är anledningen uppger Sky Blue Soccers VD och president Thomas Hofstetter.

Publicerad 2009-05-24 kl 10:09