Lotta Schelin tvåmålsskytt

Dam

Olympique Lyonnais utökade sin ledning i franska ligan till tio poäng gentemot trean Juvisy tack vare bortasegern mot Paris-laget med 4-1 på söndagen.

Montpellier är åtta poäng efter. Topptrion har spelat vars 16 omgångar.
Lotta Schelin gjorde sina båda mål i andra halvleken. Brasilianska anfallspartnern Katia gjorde sina båda i första.
- Katia passade till mitt första mål och själv jagade jag i fatt en boll och kom emellan två Juvisy-backar och gjorde det andra, berättar Lotta för damfotboll.com.

Nästa lördag tar Olympique emot Duisburg i UEFA Women´s Cup, Duisburg som oväntat förlorade sin Bundesliga-match på söndagen hemma med 0-3 mot Turbine Potsdam. Därmed delar Duisburg och Potsdam förstaplatsen med vars 35 poäng efter 15 spelade matcher.

- Jag vet inte hur vi ska tolka Duisburgs stora förlust. Kanske tänkte de redan på matchen mot oss, säger Lotta Schelin.
En bidragande orsak var säkert att landslagsspelaren Annike Krahn blev utvisad redan efter 20 minuter.
Publicerad 2009-03-22 kl 19:09