Målfrossa för Kristianstad

Dam

Ovanpå förra helgens 8-1 mot Stattena besegrade Kristianstads DFF på söndagen Åhus HBKs P16 med 6-0 (2-0).

- Det var ett något försvagat pojklag som inte kom till att sätta vårt försvar på några svårare prov. Däremot var det värdefullt för vårt eget anfallsspel att få spela ut, säger KDFFs tekniske direktör Thomas Mårtensson.

Frida Pettersson Sjöfors inledde målfesten efter 22 minuter. Holmfridur Magnusdottir fick en genomskärare av Sofie Persson till 2-0 tio minuter senare. Det stod sig halvleken ut.
Sofie Andersson och Antonia Göransson gjorde vartannat av målen i andra halvlek. Antonia sköt frisparken till 4-0 och avslutade mett 6-0 i krysset fem minuter före full tid.

Publicerad 2009-02-22 kl 14:54