Målglädje i Linköping

Dam

Linköpings FC firade att man fortfarande leder Damallsvenskan genom att bjuda på ett målkalas i Kristianstad. Det blev hela 7-0 (3-0).

Kosovare Asllani gjorde de båda första målen och Daniela dundrade in 3-0 två minuter före halvtid.
Caroline Seger ökade till 4-0 efter en retur på Danielas skott.
Inbytta Petra Larsson hade varit på plan bara en minut när hon ökade till 5-0. Likaledes inbytta Lisa Nilsson gjorde 6-0 och till sist Jessica Landström 7-0 fem minuter före slut

Nazanin Vaseghpanah gjorde båa målen för Hammarby som besegrade Umeå Södra med 2-0, sista målet i 82:a minuten.

Jane Törnq vit visade vägen för Kopparbergs /Göteborg genom att nicka in en hörna till 1-0 redan efter 6 minuter. Linnea Liljegärd ökade till 2-0.
Miriam Marklund reducerade för Sunnanå i början av andra halvlek innan Linnea Liljegärd spelade fram ingvild Stensland till 3-1. Johanna Almgren fastställde slutresultatet till 4-1.

Publicerad 2008-09-07 kl 18:00