Malmö maler på - upplagt för guldfinal mot Tyresö

Dam

Malmö maler på i damallsvenskan

Det drar ihop sig i damallsvenskan i fotboll, och i toppen handlar allt om Malmö och Tyresö. Malmö vann söndagens match mot Piteå med 3-1, deras sextonde seger den här säsongen.

Katrin Schmidt gav Malmö ledningen på tilläggstid i första halvlek, men andra halvlek var inte många minuter gammal när Anna Westerlund kvitterade. Men efter mål Sara Björk Gunnarsdottir och Anja Mittag vann Malmö med 3-1. Malmö leder två poäng före Tyresö då fyra matcher återstår. De båda möts i sista omgången.

Göteborg gick segrande ur derbymötet med Jitex, 3-1. Yael Averbuch gjorde två mål för Göteborg.

Publicerad 2012-09-30 kl 20:28