Målvakt blev forward i Sunnanå

Dam

Sunnanå hade bara tre spelare på bänken mot KIF Örebro som vann med 2-1 (2-0). En av dem var ordinarie målvakt Åsa Berglund.

När de andra bytena utnyttjats, en av de inbytta var Mirjam Marklund och hon skadade sig efter bara tio minuters spel, återstod bara att sätta in Åsa som utespelare - i anfallet dessutom.
Eva Nilsson har stått i Sunnanås mål i cupmatcher men detta blev hennes debut i Damallsvenskan.
- Varken Eva eller Åsa gjorde bort sig på sina platser, tvärtom, försäkrar Sunnanås tränare Rainer Eskelinen.
KIF Örebro tog ledningen efter blott 7 minuter genom Kim Ekebom som sprang emellan två Sunnanå-försvarare.
2-0 blev det efter hörna slagen av Marie Hammarström till Elin Magnusson som var sist på bollen efter kalabalik framför målet.

En kvart före full tid reducerade Carina Holmberg också efter hörna med ett skott utifrån som touchade en försvarare.
Publicerad 2008-10-18 kl 22:50