POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAM
10å

Målvaktsutvisning i Piteå

- Det var som att möta ett helt nytt lag, konstaterade Kopparbergs/Göteborgs assisterande tränare Christian Andersson efter 2-1-segern i Piteå.

I våras vann Kopparbergs/Göteborg med hela 7-0 efter bland annat tre mål av Linnea Liljegärd. I Piteå fick hon nöja sig med ett - men som det skulle visa sig avgörande för de tre poängen.
Linnea missade öppet mål i första halvlek som slutade 0-0 efter att Piteås June Pedersen också missat ett jätteläge minuten före halvtidssignalen-
Först i mitten av andra halvlek tog Kopparbergs/Göteborg ledningen. Det blev en indirekt frispark tätt framför Stephanie Labbé efter ett tillbakaspel till Piteå-målvaken. Johanna Almgren sköt hårt och Jenny Hallstenson tryckte in bollen.
Sedan dröjde det till den 88:e minuten innan skytteligans ledare Linnea Liljegärd fick göra sitt mål - på straff. Stepanie Labbé dök framför Sara Lindén och domare Linn Andersson, Stockholm, bedömde förseelsen som målchansutvisning. Stephanie Labbé hävdade efteråt att hon hade kontroll på bollen och att hon var chockad över utvisningen.
Under de fyra minuternas tilläggstid hann Jennifer Nobis nicka in reduceringsmålet.

Publicerad 2009-10-10 kl 21:27

DAM

”Skulle få göra om hela seriesystemet”

Premiär för Hanna Marklunds spaningar inför helgens omgång

Visa fler

ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå