Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Med fokus på egna prestationen

Tankegångarna har ändrats i LdB FC Malmö från att ha snackat om SM-guld snackar man nu om lite försynt om den egna prestationen. Har man svårt att hantera pressen?

-Med en titt i backspegeln kan vi väl lätt konstatera att så är fallet, säger Jörgen Petterson.

Hur går tankarna då inför de resterande matcherna i Damallsvenskan?
-Att vi ska koncentrera oss på vårt eget spel och spela våra matcher, en i taget och inte stirra oss blinda på tabellen. I dagsläget har vi en tunn trupp med många skador och det gäller verkligen för oss att hålla fokus på vårt eget spel i första hand.

Skadeläget?
-Det är som det är. Med flera spelare borta har vi valt att plocka upp yngre spelare i truppen. Förutom Josefin Alfsson och Mikaela Jonsson så är 16-åriga Amanda Ilestedt med på bänken idag.

Hur är läget för Therese Sjögran?
-Hon spelar med en specialkonstruerad sko som ska skydda hennes tå. Man har klippt upp skon och sytt på en hård plasthätta och vi hoppas det ska underlätta för Therese som annars är fin form.

I och med att Umeå tappade poäng mot AIK minskade glappet till toppen något. Om ni vinner mot Djurgården är ni i allra högsta grad med i toppstriden igen?
-Javisst, vi kan också räkna, skrattar Jörgen, men med tanke på våra förutsättningar i dagsläget går vi in och har siktet inställt på att kriga rejält mot Djurgården så får vi se hur långt det räcker.

Publicerad 2009-09-29 kl 10:27
Annons
Annons
Annons