Melis sänkte Djurgården

Dam

Två mål mot Hammarby senast. Tre mål mot Djurgården på måndagen.
Malmös holländska anfallare Manon Melis har blivit stockholmarnas mardröm i damallsvenskan.

På Kristinebergs IP på måndagen inledde Melis som senast och öppnade målskyttet efter en halvtimmes spel. Och innan halvleken var över kom mål nummer två av den nyblivna 22-åringen. Det hjälpte föga för Djurgården att Victoria Svensson reducerade i en frisparkssituation i den 74:e minuten, bara minuten senare kom Melis snabba replik - trots att man då fått backen Nera Smajic utvisad.

Innan matchen var över fick stockholmarna dock in en boll till i mål, genom Femke Maes, men matchen slutade 3-2 till Malmö, som förstärkte sin tredjeplats i tabellen.

Publicerad 2008-09-01 kl 21:11