Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Mittfältsklippa stannar i Sunnanå

Sunnanå fick idag ett glädjande besked ifrån mittfältsklippan Carina Holmberg som nobbar spel i Norrettan med Piteå och stannar kvar i Sunnanå.

Carina med 152 allsvenska matcher i bagaget innebär viktig rutin för Sunnanå, nu när förutom (som vi tidigare meddelat) Hanna Marklund även Sanna Frostevall bestämt sig för att sluta.

Sören Gustavsson, Sunnanås sportchef är mycket nöjd med dagens besked ifrån Carina.
-Ja det kändes riktigt viktigt att vi fick den pusselbiten på plats. Carina var en av årets bästa spelare och med sin rutin tillför hon mycket i vår trupp.

I och med att Sanna Frostevall slutade så kan man ändå säga att ni ligger på minus på spelarsidan, ni har alltså tappat fler spelare än ni fått. Hur ska ni jämna ut den ekvationen?
-Vi jobbar på ett par spelare men jag har inget konkret att komma med just nu. Kicki Viklund som drog av korsbandet tidigt ifjol är på väg tillbaka och jag tror och hoppas att hon väljer att spela nästa år. Vi diskuterar lite detaljer just nu. Dessutom har vi erbjudit flicklandslagsspelare i Karolina Rosedahl, från egna ledet, ett A-lagskontrakt. En mycket lovande back som var med en del på bänken ifjol men som nu anses kunna konkurrera till fullo med övriga spelare. Man gläds extra mycket när det är egna produkter som plockas upp i A-laget, säger Sören nöjt.

Sanna Frostevall var mycket skadad i höstas är det anledningen till att hon slutar?
-Ja, hon har haft det jobbigt med skador och när det blir så tufft att hitta tillbaka till den gamla formen tappar man ibland motivationen och det är väl vad som hänt Sanna. Det är tråkigt, men vi måste respektera hennes beslut, menar Sören.

Publicerad 2009-12-08 kl 15:18
Annons
Annons
Annons