Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Mittlåset i lås för Linköping

Charlotte Rohlin och Faith Ikidi har skrivit på nya kontrakt med Linköpings FC.

Därmed är det klart att Charlotte skrinlägger Philadelphia Independences förhoppningar om att kunna knyta den svenska landslagsbacken till sig.
Faith Ikidi har skrivit på för 2010 och lagkapten Charlotte Rohlin för ytterligare tre år med klubben.

- Jag känner att det är här i Linköping jag har möjlighet att utvecklas bäst, säger Charlotte Rohlin i en kommentar.

Båda spelarna hade anbud från utlandet, men väljer alltså att stanna i LFC.

- Jätteroligt att de värderar LFC och Linköping som en bra helhet. Utan att veta så tror jag nog att de rent ekonomiskt hade kunnat få bättre bud på andra ställen, säger LFCs klubbdirektör Anders Mäki och fortsätter:
- I dessa tider är det svårt att kunna tävla ekonomiskt, vi vill ju inte hamna i samma sits som en del av våra kollegor. Därför är det viktigt att kunna erbjuda en bra helhet socialt och med de förutsättningar som finns för träning och match vet vi att vi ligger i världstopp i Linköping.

Faith Ikidi har lämnat Linköping för Nigeria under vintern och återkommer en bit in på det nya året. Hon hälsar via klubbdirektören att hon är hemskt tacksam för all den uppskattning alla runt om LFC och i Linköping visat för laget och för henne personligen, vilket var en stor faktor för att hon skulle återkomma nästa säsong.

I och med Ikidis och Rohlins underskrifter är försvaret längst bak säkrat för 2010 eftersom Sofia Lundgren har ett pågående kontrakt över nästa säsong sedan tidigare.

Publicerad 2009-11-17 kl 16:45
Annons
Annons
Annons