Norrettan: Bollstanäs avgjorde sent mot BP

Dam

Bollstanäs SK skulle på pappret ta tre säkra poäng mot Brommapojkarna och så såg det ut efter 2-0 i halvtid.

Man hade chanser till ännu större ledning. Bollstanäs var klassen bättre än sina motståndare. Natalia Rickne och Pernilla Jansson gjorde målen.

Brommapojkarna kom starkt igen i andra halvlek när Bollstanäs började sprida bollarna. Cecilia Landgren gjorde båda målen som betydde kvittering till 2-2, hennes andra mål ett fint skott i krysset.
Sju minuter före slut avgjorde Pernilla Jansson med sitt andra mål. Bollstanäs vann med 3-2.
Det mest positiva i BP är att Elin Peet framstår i nästan varje match, även den här gången utsågs hon till lagets bästa spelare.

Publicerad 2009-09-05 kl 19:54