Norrettan: Bollstanäs tappade poäng i slutminut

Dam

- Vi borde ha punkterat matchen när vi ledde med 2-0 över Rågsved, säger Bollstanäs SK:s tränare Leif Sundström.

- Vi hade 6-7 riktigt farliga målchanser där vi skulle ha avgjort. I stället släpper vi in två mål på dom sista två minuterna och det känns tungt.

Det Leif var nöjd med, trots att man missade målchanserna, var att laget skapade många målchanser genom att springa ifrån Rågsved SK:s backlinje. Han ger också beröm till Pernilla Jansson, Caroline Svahn och Emma Widström för deras insatser på plan idag.

Bollstanäs SK tog ledningen med 1-0 i den 40:e minuten genom Pernilla Jansson och ökade på till 2-0 i den 81:a genom Frida Högberg. Sedan kom Rågsved tillbaka och reducerade i den 88:e minuten och kvitterade i den 90:e minuten, båda målen av Lisa Arnell.Slutresultat 2-2.

Publicerad 2009-10-11 kl 19:45