Norrettan: Målkalas för Bollstanäs

Dam

Trots att Bollstanäs hade två spelare avstängda i Natalia Rickne och Caroline Svahn, ett par sjuka och några korsbandsskadade blev det vinst över jumbolaget Älvsjö AIK FF med 6-0.

- Det var främst effektiviteten framför mål som avgjorde idag, säger Bollstanäs SK:s lagledare Björn Karlsson.

Frida Höglund gjorde de båda första målen 1-0 i den 19:e minuten och 2-0 i den 21:a. Sedan var det Pernilla Janssons tur (och skicklighet) att göra fyra på raken, 3-0 i 22:a varpå hon fullbordade ett äkta hat-trick i andra halvlek - avslutat med en straff i slutminuten. Hon får givetvis högsta betyg av Björn Karlsson.

Älvsjös AIK:s tränare Mats Oskarsson säger att med det unga lag man har betyder en nedflyttning inte så mycket.
- Vi behöver bygga upp laget igen och ett eller ett par år i division 2 gör nog gott, avslutar Mats.

Publicerad 2009-10-03 kl 19:18