Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Norrettan: Tyresö vann seriefinalen

Nu har Tyresö FF hela 12 poängs försprång till tvåan Kvarnsveden som besegrades i lördagens toppmöte med 2-0 (2-0) inför hela 745 på Bollmoravallen.

Emma Stålhammar och Lisa Klinga gjorde de båda målen i första halvlek, Emma det första på ett instick från Lisa, och Lisa 2-0 på Emmas förarbete.

- De spelar mycket bra tillsammans. Emma har förbättrat precisionen i sina avslut, säger Tyresö FFs tränare Tino Katsoulakis.
- Ett gediget lagarbete på alla positioner och jag vill gärna framhålla vår mittförsvarare Helén Eke som utsågs till matchens lirare.

Kvarnsvedens Kennya Cordner och Darcel Mollon på var sin kant kom runt några gånger men närmast att göra mål var Tone Lillevold som sköt i ribban på ett friläge.
Angelica Bengtsson i mål var Kvarnsvedens bästa spelare för dagen.

Kvarnsvedens spelartrupp har tunnats ut, vad gäller Julia Roddar och Sofie Wikström p g a flytt för studier. Däremot är det slutspelat för Therese Lückner av en annan anledning. Kvarnsvedens IKs tränare Tony Laszlo bekräftar att hon spelat sin sista match men är i övrigt förtegen om omständigheterna till att Therese "befriats" från spel resten av säsongen. Therese var en av lagets bästa spelare så sent om i förra matchen mot Vasalund (3-1).

Publicerad 2009-08-29 kl 16:36
Annons
Annons
Annons