POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Oväntad "seriefinal" i Söderettan

Ingen trodde att lördagens match i Söderettan mellan Stattena och Gauthiod skulle kunna gälla vem som övertar serieledningen.

Det är fullt möjligt även om Jitex leder med en poäng. Stattena och Gauthiod på andra- och tredjeplatsen har båda 12 poäng.

Båda förlorade sina senaste matcher, Stattena mot Dalsjöfors med 1-3.
Gauthiod gick på en stjärnsmäll hemma mot Jitex och förlorade med hela 0-6.

- Vi brukar ha svårt mot Dalsjöfors, men våra spelare konstaterade själva att de inte nådde upp till normal nivå. Själv tycker jag att spelet ändå stämde rätt väl, säger Stattenas tränare Thomas Persson.

Vad vet du om Gauthiod?
- Deras bästa spelare är Anna Ahlstrand som vi ska se noga upp med. I mål står Malin Andersson som spelade allsvenskt för Falköping i fjol och dessutom har meriter från flicklandslag.

Gauthiods 0-6-förlust hemma talar för Stattena som har hemmamatch?
- Jag tror att Gauthiod är lika motiverade för att tvätta bort den som vi är för förlusten mot Dalsjöfors så därför blir det säkert mycket kamp, säger Thomas Persson.
På skadelistan står fortfarande Isabell Hammarbäck och Emelie Stjärnfeldt.

- Vi släppte in billiga mål mot Jitex och vet var det blev fel. De spelade säkert på ett annat sätt mot oss än vad man gör mot de etablerade topplagen, säger Gauthiods tränare Anders Svensson.
- Vi har litet småskador i truppen, vi har tagit det litet försiktigt på träningarna den här veckan. Å andra sidan har det varit litet grinigt för att vi förlorade med så mycket. Jag tror att när det blir match vill alla ta sin personliga revansch.
Lördag kl 15.00 Olympiafältet, Helsingborg.

Publicerad 2008-05-30 kl 14:40
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå