Oväntat tufft för Rosengård - avgjorde sent

Dam

Serieledande Rosengård fick oväntat hårt motstånd i bortamatchen mot bottenlaget Jitex i damallsvenskan. Segersiffrorna stannade vid 1-0 och målet kom så sent som i den 79:e minuten. Målskytt: Therese Sjögran.

Bakom Rosengård har Örebro tagit upp jakten och är efter bortasegern mot Kristianstad med 2-0 tre poäng efter Rosengård. Sanna Talonen och Sarah Michael svarade för målen som kom i första halvlek.

- En solid och bra insats, speciellt den första halvleken, sade Örebro-tränaren Rickard Nilsson till TV4 Sport.

Vittsjö knep ena poängen i hemmamatchen mot Eskilstuna. Frida Svensson gav Eskilstuna ledningen tidigt, men Jane Ross kvitterade på straff före paus, Matchen slutade 1-1.

Publicerad 2014-06-24 kl 21:31