Piteå IF kvitterade i 93:e minuten

Dam

De båda mittenlagen i Norrettan Gideonsberg och Piteå är forfarande mittenlag efter att ha spelat 2-2 (1-1) på söndagen.

Piteå tog ledningen efter 24 minuter genom Emma Johansson, i 25:e kvitterade Hanna Lindgren.

I mitten av andra halvlek gav Hanna Ågren Gideonsberg ledningen. Den stod sig fram till den tredje tilläggsminuten när Camilla Johansson i en kalabalik framför Gideonsbergs mål lobbade in 2-2.
Gideonsberg hade sina bästa chanser i första halvlek i synnerhet efter hörnor.

I andra tog Piteå över helt. Laura Kane stod för den ena läcka framspelningen efter den andra.
- Vår målvakt Anna Wahlström har skämt bort oss med många fina räddningar, säger Gideonsbergs tränare Tomas Fryklöf.
Den svettigaste var en parad på Jessica Olovssons skott.

Tomas Frylöf gladde sig vidare åt backen Jennifer Forsmans återkomst efter sitt långa skadeuppehåll. Mia Nilsson gjorde sin bästa match för säsongen.
Det är hela fyra år sedan Johanna Botold spelade i Gideonsbergs tröja. Hon är hemma efter studier i USA.
- Hade det velat sig illa hade vi förlorat och det hade känts bittert eftersom vi vara så nära att göra flera mål i andra halvlek, säger PIFs tränare Håkan Norberg.
Publicerad 2008-05-25 kl 22:48