Piteå spurtade till poäng

Dam

- Den här gången var det vi som kom från underläge och tog poäng i motsats till de båda tidigare matcherna, konstateterade Piteå IFs tränare Håkan Norberg efter 3-3-matchen i Sundsvall - lagets tredje

- Vi är i alla fall obesesegradei Norrettan, tillägger Håkan Norberg.
Det var Sundsvalls DFFs första poäng.
Redan efter 4 minuter gjorde Amanda Lindgren 1-0 för hemmalaget på Norrporten. Camilla Johansson kvitterade för Piteå efter drygt en kvart.
Efter en hörna återtog Sundsvall ledningen genom Isabell Wicksell och fem minuter in på andra halvlek ökade Cecilia Hallberg - för övrigt en av SDFFs bästa spelare - till 3-1.

- Sundsvall spelade mycket långbollar som studsade hårt och vi var tvungna att bli aggressivare för att vinna dem. Det blev bättre i andra halvlek, säger Håkan Norberg.
Emma Johansson reducerade till 3-2 med ett drömskott efter 78 minuter. Hon slog även inlägger till Erika Nilsson Waaras 3-3 tre minuter senare. Erika blev inbytt tidigt i andra halvlek och var en av Piteå IFs bästa spelare tillsammans med Emma Johansson.

Jenny Hjohlman och Amanda Stenerkrans var de två spelare utöver Camilla Hallberg siom höjde sig i Sundsvalls DFF. Spelet i den här matchen var ett klart fall framåt.

Publicerad 2008-05-03 kl 19:15