POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
10å

Presskonferens med Marta i Chicago

På söndagen spelar Marta i Chicago när hemmalaget Red Stars tar emot Los Angeles Sol. Igår hölls en välbesök presskonferens i Chicago med Marta.

Många av frågorna och svaren var de väntade. Så här svarade Marta när hon ombads att jämföra att spela i USA och i Sverige:
- När det gäller spelet är det lika tufft här som i Sverige. Den stora är skillnaden är inte den höga nivån på spelarna utan att i WPS-ligan är de är så många fler jämfört med i Damallsvenskan. När det gäller fansen är de i USA litet mer högljudda och hänger mera med i spelet än de svenska.

När Martas lag möter Chicago Red Stars med Caroline Jönsson och eventuellt Martas förra klubbkamrat i Umeå IK Frida Östberg ställs hon även mot sin brasilianska landslagskollega Cristiane. Marta fick frågan om hur det känns?
- Vi är kompisar. Det är inte varje dag vi pratar med varandra men vi håller kontakten. I landslaget funkar det bra för jag vet när och var bollen kommer från Cristiane redan innan hon slagit passningen och därför kommer vi att vinna över Chicago, avslutar Marta.

Publicerad 2009-07-31 kl 09:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå