Ryskor med ena benet i semifinal

Dam

Ryska Zvezda 2005 vann första kvartsfinalen i UEFA Women´s Cup trots att Bröndby hade hemmaplan.
Det blev 4-2 (2-1).

Bröndby saknade sin skadade stjärna Cathrine Paaske Sörensen och det är inte säkert hon blir med i returen i Perm.
Tanja Mejer gav Bröndby ledningen redan efter 6 minuter, men Zvezda både kvitterade och tog ledningen genom Natalia Barbashina och Vera Djatel innan Majke With Pape kvitterade ett par minuter in på andra halvlek. Natalia Zinchenko gjorde 3-2. Det sista målet bara två minuter före slut av Natalia Barbashina sänkte Bröndbys chanser i returen. Danskornas spel övertygade inte alls.

Publicerad 2008-11-06 kl 21:10