Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Seger: "De spelar smartare än oss"

Foto: Scanpix

Caroline Seger

Sverige fick inte den starten man hoppats på i EM. Detta på grund av att danskorna spelade smartare, enligt Caroline Seger.

– Det är skönt att vi fått med oss en poäng, säger Seger.

En premiär med liknande resultat som hon varit med om tidigare, nämligen förlorade svenska poäng. Åter fick Caroline Seger vara med om en tuff mästerskapsinledning.

– Danmark spelar smartare än oss. De gör det jävligt bra. Samtidigt kunde det efter första tio minuterna lika gärna ha stått 2-0 till oss, sade hon.

Seger själv var då ytterst nära att ge Sverige en dröminledning vid ett fritt läge efter bara tre minuters spel. I stället var hon inblandade i Danmarks ledningsmål. Trots press utifrån och stora förväntningar ville hon dock inte säga att det tyngde ett svenskt landslag på hemmaplan.

– Jag personligen upplevde det inte. Lotta (Schelin) är van straffläggare och "Kosse" Asllani tog beslutet själv. Credit till målvakten. Hon gör två bra räddningar.

Om fortsättningen, säger hon:

– Det är skönt att vi fått med oss en poäng. Man får inte glömma att det är två viktiga matcher kvar. Det är inte 1 000 dagar kvar till nästa match.

Publicerad 2013-07-11 kl 08:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons