Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Seger: "Har aldrig känt mig så liten"

Dam

Pia Sundhage, Nilla Fischer och Karl-Erik Nilsson är några som uttalat sig om Zlatans intervju om damfotboll. Nu agerar damlandslagets lagkapten, Caroline Seger.

– Jag ber er att respektera DAMfotbollen, skriver Seger på sin Instagram.

Foto: Scanpix

Caroline Seger och Lotta Schelin

De flesta kan historien vid det här laget. I en intervju med Expressen uttalade sig Zlatan Ibrahimovic om damfotbollen på ett sätt som har väckt starka känslor.

Lagkaptenen för herrfotbollslandslaget sa bland annat att Therese Sjögran inte var värd en bil som Anders Svensson, utan att det räckte med en cykel med Zlatans autograf på.

Nu bemöter lagkapten för damlandslaget, Caroline Seger, uttalandet på sin Instagram.

– Aldrig har jag under dessa år behövt känna mig så liten som jag gjorde när vår största idrottsprofil genom tiderna uttryckte sin åsikt om DAMfotbollen. En person som många om inte alla ser upp till och lyssnar på, skriver Seger på sin Instagram.

ANNONS

Seger berättar i inlägget om hur hon redan vid fem års ålder drömde om att få spela i landslaget. Hon ber också alla att tänka på hur man påverkar dagens ungdomar med sina kommentarer.

– Jag ber er att respektera DAMfotbollen men framförallt ber jag er att tänka efter vad ni säger för det finns många 5-åriga flickor som har samma dröm som jag en gång hade, skriver Seger.

Publicerad 2013-12-27 kl 14:26

DAM

1 minuts lästid

Opererad – hoppet om EM lever

"Kan vara tillbaka till sommaren"
Damallsvenskan
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto