Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Seger inte uträknad

En blödning i lårmuskeln räcker inte för att sänka LFC-stjärnan Caroline Seger, som själv är hoppfull och tror på medverkan i landslaget när OS börjar.

Det var på träningen före matchen mot Malmö som hon fick ont i ena låret. Hon åkte till Stockholm och genomgick en magnetröntgen och den visade på en blödning i lårmuskeln. Hur illa var det Carolin?
-Inte så illa, för bristningen sitter på sidan av lårmuskeln och enligt landslagsläkaren Johan Leandersson är det ett gynsammare ställe än om det varit mitt på muskeln.

Trots skadan har Carolin, vice lagkapten i landslaget, fått grönt ljus av förbundskapten Thomas Dennerby. Hur ser den närmaste tiden ut för dig gällande din rehabträning?
-Vi har ledigt denna vecka och jag har passat på att åka hem och hälsa på i Helsingborg där jag också tränar under överinseende av en sjukgymnast. På lördag ansluter jag till landslaget som skall till Sandefjord för att spela landskamp mot Norge. Det blir inget spel för mig men jag kommer att köra rehab och få all hjälp jag behöver för att bli så fort återställd det bara går med hjälp av landslagets medicinska team.

Hur ser du på chanserna att bli spelklar till första matchen i OS?
-Jag är positiv och tror helt klart att jag kommer att klara av det, svarar Caroline, en av de mest givna spelarna på Sveriges mittfält.

Publicerad 2008-07-14 kl 16:41
Annons
Annons
Annons