Slagsmål avslutade derby

Dam

Två röda kort fick domare Susanne Borg hala upp efter ett handgemäng mellan en Falköpings- och en Dalsjöforsspelare i Söderettans prestigefylla västgötaderby.

Falköping vann med 2-1 efter att Malin Fors reducerat för Dalsjöfors i slutminuten.
Det var strax därefter hon och Falköpings Charlotte Abrahamsson hade en privat uppgörelse - utan boll. Båda blev utvisade direkt.

Matchen var mycket jämn och det bjöds chanser åt båda håll.
Rebecca Blennow gav Falköping ledningen efter en kvart när hon fick fritt läge efter en frispark.
Therese Larsson ökade tio minuter senare efter att Rebecca tagit emot bollen, vänt upp och passat till Therese.
- Det var två riktigt fina mål, berömmer Falköpings KIKs tränare Krister Engström.
- Vi har blivit stabilare över 90 minuter inte minst tack vare mittbacksparet Erin Remsay och Charlotte Abrahamsson.

Henne får Falköping klara sig utan minst över bortamatchen mot QBIK och Malin Fors har också avstängning att vänta.
Publicerad 2008-08-17 kl 18:40