Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

EEEE

Slutspelat för Timko i Piteå IF

En skada stoppar Brittany Timko från ett sista framträdande i Piteå-tröjan. Kanske ersätts hon en nigeriansk spelare framöver?

Brittany Timko som fick känning i en hälsena i match mot AIK för en tid sedan har skadat sig i fotleden. Den nya skadan stoppade henne från spel med Kanadas landslag mot USA i onsdags och kommer också att stoppa henne ifrån att spela mot Linköping på söndag. Därmed har hon gjort sin
sista match i PIF-tröjan eftersom hennes kontrakt går ut.

Alla tre kanadensiskorna är på plats i Piteå idag och både Stephanie Labbé och Kaylyn Kyle kommer att medverka mot Linköping på söndag. Därefter gör Kaylyn Kyle Brittany Timko sällskap hem. Endast målvakten Stephanie Labbé, blir kvar säsongen ut.

Troligen kommer man att ersätta de två kanadensiskorna med en eller flera nigerianska spelare som redan befinner sig på plats i Piteå för att träna.
Sportchefen Håkan Norberg är nöjd med första intrycket.
-Det syns redan på träningen att de har stora kvalitéer och det är inte omöjligt att någon av dem får stanna. Vi har inte så mycket tid på oss utan måste göra klart allt under nästa vecka då övergångshandlingarna måste vara klara hos SvFF. Vi får utvärdera efter vad vi
ser på träningarna framöver, säger Håkan.

Publicerad 2009-07-24 kl 18:00