Söderettan: Fem mål för sent för Eskilstuna

Dam

Eskilstuna Uniteds öde avgjordes redan förra helgen. Det hjälpte inte att besegra Linköping Kenty med 5-3 (1-1) för att få stanna kvar i div 1.

Inte mindre än fyra av de fem hemmamålen kom efter fasta situationer. Endast Maja Österholms 4-3 var ett spelmål.
Jenny Johanssons 1-0 var en frispark. Samtliga Linköping Kentys var spelmål. Emmelie Nilsson kvitterade och Emma Ekman gav gästerna ledningen direkt i andra halvlek.

Sandra Landberg Carlzon kvitterade till 2-2 för Eskilstuna United. Emelie Nilssons andra mål betydde 2-3.
Maja Österholms 3-3 kom efter hörna. Sandra Landberg Carlzon satte punkt för Eskilstuna Uniteds sejour i Söderettan med 5-3 minuten före slut med en kanonfrispark ribba in.

Publicerad 2009-10-17 kl 19:09