Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Söderettan: Halmia tappade igen i slutkvarten

Falköpings KIK tog som väntat tre poäng borta mot Halmia, vann med 3-1. Men Halmia hade en poäng inom räckhåll fram till den 74:e minuten.

- Vi började bra och fick ett tidigt ledningsmål genom Sandra Krantz i den femte minuten. Det höll dock bara till den 12:e då IS Halmias Anna Zetterlund kvitterade till 1-1, berättar Falköpings KIKs tränare Erik Lundstedt.
- Därefter tappade vi spelet, vi blir stressade och börjar slå långbollar i ställer för att spela dem på fötterna så halvtidsvilan kom verkligen i rättan tid.

Andra halvlek blev mycket bättre. Falköpings KIK började få igång passningsspelet och rörelsen igen, men det dröjde ändå till den 74:e minuten innan 2-1 målet kom genom Josefine Alfsson.
Erik Lungstedt hyllar laginsatsen även om han ger just Josefine Alfsson en extra eloge för sitt slit på mitten.

Slutresultatet 3-1 fastställdes i den 84:e minuten avSophie Fredriksson.

IS Halmias tränare Stefan Johansson tycker att det unga lag han har också gör en bra match men att spelarna inte har den tyngd och fysik som behövs i ettan.

- Vi få se detta år som ett läroår och det viktigaste för oss nu är att behålla dessa unga lovande spelare kommande säsong, avslutar Stefan.

Publicerad 2009-09-06 kl 17:55
Annons
Annons
Annons