Söderettan: Kräftgång för Eskilstuna United

Dam

Eskilstuna United tvingades notera sitt fjärde raka nederlag i 0-3-matchen mot Öster på bortaplan.

Öster har en bättre utveckling efter oavgjort i de två senaste matcherna.
- I den här matchen vårdade vi bollen och det är så vi ska spela, säger tränare Hanna Höckert.
Klara Grönevik gjorde första målet efter 8 minuter efter att Anna Persson slitit sig fram på kanten och levererat inlägget.
Klara gjorde även 2-0 ensam i straffområdet. Minuten före halvtid drog Ann Arvidsson in 3-0 med en frispark.
Öster vann matchen på sin starka första halvlek då man var helt överlägset Eskilstuna United. Klara Grönevik utvecklas med laget och ska framhållas för sina två mål. Ann Arvidsson står för rutinen och stabiliteten i Öster.

Publicerad 2009-09-05 kl 18:09