POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DAM
10å

Söderettan: ”Molle” ny tränare i Falköping

Falköpings KIK har klart med ny tränare inför säsongen 2010. En välkänd fotbollsprofil i Falköpingsområdet, Morgan ”Molle” Johansson, 48 år, tar över efter Thomas Westerberg.

- Thomas deklarerade tidigt i höstas att han ville sluta och sedan dess har vi fört resonemang med Morgan, berättar Jan Blennow, fotbollsansvarig i Falköping. Morgans namn har varit på tal tidigare år och nu passade det båda parter.

Efter sin spelarkarriär i IFK Falköping och IFK Tidaholm har ”Molle” först varit spelande tränare och sedan junior- och seniortränare. Senast har han varit assisterande tränare i IFK Falköping, som vann div IV i år. Det blir första gången han tränar ett damlag.
- Vi arbetar också på att behålla Erik Lundstedt som assisterande tränare. Sedan återstår arbetet med att behålla spelartruppen och bredda den inför kommande säsong. Vi har redan haft några tjejer som tränat med oss och fler kommer inom de närmaste veckorna, berättar Jan Blennow. Dessutom har vi en rad egna unga tjejer som klappar på porten till seniorverksamheten.

Publicerad 2009-10-12 kl 09:36

DAM

Frågetecknet i Spanien: varför bänkades Asllani?

Frågetecknet i Spanien: varför bänkades Asllani?

Visa fler

ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå