Söderettan: Nätade för Jitex 4:e matchen i följd

Dam

Linköping Kenty gav serieledaren Jitex en tuff match på bortaplan, men fick till slut ge sig med 2-1-förlust.

- Linköping Kenty är det överlägset bästa laget vi hittills mött i serien, säger Jitex assisterande tränare Mats Heed.

Första halvlek slöt mållös. Jitex fick en bra start på andra och efter 6 minuter gjorde Elin Karlsson 1-0.
Kvitteringen blev närmast ett självmål. Madelene Nordén var närmaste Linköping Kenty-spelare.

När tio minuter återstod tryckte Sofia Karlsson in 2-1. Det var fjärde matchen i följd hon nätade dessutom från sin position som yttermittfältare.
Sofia hade ytterligare en chans att öka på ledningen strax därefter men på det skottet gjorde Maria Cederholm i Linköping Kenty-målet en fantastisk räddning. Jitex har en annan skånska i sitt mål, Jenny Olsson som också får överbetyg.

Publicerad 2009-05-31 kl 17:27