Söderettan: Öster spräckte Jitex-nollan

Dam

Öster blev första laget att besegra Jitex som vann serien redan för en vecka sedan. Öster vann med 2-0.

Ann Arvidsson gjorde båda målen i slutet av första halvlek.
1-0 var en knorrad frispark mot bortre stolpen, 2-0 fem minuter före halvtid ett volleyskott efter hörna.
- Jag tycker vi vann välförtjänt och visade att vi är ett topplag, säger Östers tränare Hanna Höckert.

Jitex assisterande tränare Mats Heed konstaterar att laget inte nådde upp till normal anspänning.
- Det blev ändå en hyfsat bra andra halvlek trots att stormen förstörde för båda lagen.
Elin Sandgren var genomgående bäst i Jitex liksom Ann Arvidsson i Öster. Lägg därtill Östers målvakt Sanna Litzén med sitt säkra spel. Maja Johansson gjorde ett välkommet och godkänt inhopp i Jitex i andra halvlek.

Publicerad 2009-10-04 kl 21:54