Söderettan: Tvåmålsskyttar i Eskilstuna

Dam

Eskilstuna United vred sig ur greppet som Falköpings KIK skaffat sig genom sin 2-0-ledning. Matchen på Tunavallen slutade 2-2.

Falköping ökade blixtsnabbt sin ledning efter första halvlek till 2-0 minuten in på den andra och lika snabbt reducerade Eskilstuna.
Rebecka Blennow gav Falköping ledningen med både 1-0 och 2-0 efter inlägg. Erin Ramsay och Sandra Krantz stod för förarbetet till 2-0.
Annina Åman klackade fram bollen till Erika Blomstrands 1-2-mål. Att reduceringen kom så snabbt och efter att Falköping haft ett visst övertag satte sina spår och Eskilstuna var plötsligt med i matchen på allvar även om man inte lyckades passera Falköpings mittfält. Erika Blomstrand var på hugget vid en snabb omställning och kvitterade till 2-2 tio minuter senare.

- Litet surt att tappa en 2-0-ledning men poäng på bortaplan är ändå bra och framför allt revanscherade vi oss för förlusten mot Tölö senast, säger Falköpings KIKs lagledare Anna Trogen.
Eskilstuna Uniteds tränare Terje Skalleberg är riktigt nöjd:
- Vi var det klart bästa laget i slutet av matchen. Toppbetyg till Annina Åman samt Anna wahlström i målet.
Publicerad 2009-05-16 kl 21:27