Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Söderettan:Halmia nära första vinsten

I åttioåtta minuter höll Halmia ledningen i bortamötet mot Tölö IS. Då slog Tölös Malin Olsson till med en rökare ifrån 25 minuter och Halmias första vinst i Söderettan är ännu inte verklighet.

-Det känns riktigt surt nu så här efteråt. Kanske skulle vi försökt hålla i bollen på deras planhalva de sista minuterna och inte slarvat med uppspelen. Det var vid ett misslyckat sådant de vann boll och gjorde en sanbb omställning som resulterade i långskottet och kvitteringen, säger Stefan Johansson, Halmias tränare i bussen på väg hem.

Ni tog ledningen på ett lika snyggt mål som när Tölö kvitterade!
-Absolut, det var en riktig pärla av Nathalie Nilsson. Vi fick en hörna som Tölöspelarna rensade bort och en bit utanför straffområdet tog Nathalie hand om bollen och sköt direkt. Hon fick en kanonträff och bollen gick rätt upp i krysset, berättar Stefan lyriskt.

Det var er femte oavgjorda match i Söderettan detta år. Vad kan ni göra bättre?
- Det är inte första gången vi förlorar poäng i slutminuterna och skillnaden mellan en oavgjord match och en vinst är som alla vet rätt stor och då menar jag inte bara det två poängen utan för självförtroendet. Att vinna en match gör att man får mycket mer energi för kommande matcher, vi har inte lyckats med det och det är klart att det till slut sätter sig i huvudet på spelarna. Det är förstås mycket som måste förbättras men med tanke på våra resurser och hur jobbigt det är att inte få vinna någon match så måste jag säga att tjejerna gör det bra.

Publicerad 2009-09-13 kl 18:36
Annons
Annons
Annons