Stattena orkar bara en halvlek

Dam

Djurgården vann som väntat även årets andra mötet mot Stattena, dock med ett mål mindre än i våras. Det blev nu 6-0 (2-0) i hemmamatchen.

Det stod bara 1-0 fram till den 41:a minuten när Victoria Svensson som var en av Djurgårdens bästa för kvällen slog till.
Marijke Callebaut gjorde 1-0 redan efter 11 minuter efter Linda Sällströms inlägg. Hon slog flera sådana fina.
I andra halvlek rasade Stattena när man släppte in tre mål på fem minuter, först Ann-Marie Norlins 3-0-nick efter hörna, sedan Rebecca Jonssons 4-0. Hon kom direkt från bänken och hade varit på plan en halv minut när hon gjorde målet.
Sara Thunebro ökade till 5-0 åter efter inlägg från Linda Sällström och till sist Ann-Marie Norlin som hade fint häng när hon nickade in 6-0.

- Vi var konsekventa i vårt spel hela matchen och det ledde till målen. Stattena orkade helt enkelt inte stå emot i längden, säger Djurgårdens tränare Anders Johansson.
Publicerad 2009-06-18 kl 23:45