Stattena-rekord mot Mallbacken

Dam

Stattena lämnade inte Mallbacken någon chans till revansch i Helsingborg och vann med 5-2.

Förutom mot QBIK (3-3) har Mallbacken inte släppt in mer än två mål i någon av årets matcher.
- Det tar vi som ett gott betyg åt vår egen förmåga, säger Stattenas tränare Thomas Persson.
Mia Westerblad återtog ledningen i Söderettans skytteliga genom att bli tremålsskytt.
Hon gjorde 1-0 på straff efter hands. Ett par minuter före halvtid kvittearde Linda Wallin för Mallbacken.
- Vi var inte riktigt nöjda efter första halvleken och i andra blev det bättre med att gå upp i rygg på motståndarna, säger Thomas Persson.
Backen Elin Borg gjorde snabbt 2-1 efter en frispark.
Resten av målen koncentrerades till slutkvarten,3-1 av Mia Westerblad,, 4-1 av Caroline Pettersson, 4-2 av Kristin Ek för Mallbacken och till slut på tilläggstid 5-2 av Mia Westerblad, hennes 17 mål i Söderettan i år.

Publicerad 2008-08-30 kl 23:10