POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
10å

Stolpe ut för nya Bälinge-värvningar

Det ser inte ut som om Bälinge IF ska lyckas förstärka laget till höstsäsongen för att ta sig upp från jumboplatsen i Damallsvenskan.

- Det är inte bara i matcherna vi har haft stolpe ut i vår, säger ordförande Conny Sjöberg.

Kacey White som gjorde en lyckad vårsäsong i fjol i Bälinge och sedan skiftade till AIK hade t o m ritat på pappret för att göra come-back i Bälinge i efter OS.

Hon kom visserligen inte med i USAs trupp dit men var Pia Sundhages mittfältsalternativ om det skulle uppstått någon skada innan 18-mannatruppen spikades.
- Om USA vinner OS väntar en "Victory tour" med ett antal uppvisningsmatcher runt om i USA och då vill det amerikanska förbundet ha Kacey disponibel, förklarar Conny Sjöberg.

Lauren Colthorpe är landslagsmittfältare i Australien. Just innan det var klart att hon skulle bli Bälinge-spelare skadade Lauren ena knäet och hade åtta veckors konvalescenstid framför sig.

- Vidare ville Sanna Talonen som studerar i USA på egen begäran gärna komma tillbaka till Bälinge i höst, men eftersom de amerikanska bestämmelserna för universitetsstuderande inte tillåter spel i en klubb med proffskontrakt om man avser att återvända gick inte heller det att lösa, avslöjar Conny Sjöberg.

Publicerad 2008-07-25 kl 15:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå