Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Stolpe ut för nya Bälinge-värvningar

Det ser inte ut som om Bälinge IF ska lyckas förstärka laget till höstsäsongen för att ta sig upp från jumboplatsen i Damallsvenskan.

- Det är inte bara i matcherna vi har haft stolpe ut i vår, säger ordförande Conny Sjöberg.

Kacey White som gjorde en lyckad vårsäsong i fjol i Bälinge och sedan skiftade till AIK hade t o m ritat på pappret för att göra come-back i Bälinge i efter OS.

Hon kom visserligen inte med i USAs trupp dit men var Pia Sundhages mittfältsalternativ om det skulle uppstått någon skada innan 18-mannatruppen spikades.
- Om USA vinner OS väntar en "Victory tour" med ett antal uppvisningsmatcher runt om i USA och då vill det amerikanska förbundet ha Kacey disponibel, förklarar Conny Sjöberg.

Lauren Colthorpe är landslagsmittfältare i Australien. Just innan det var klart att hon skulle bli Bälinge-spelare skadade Lauren ena knäet och hade åtta veckors konvalescenstid framför sig.

- Vidare ville Sanna Talonen som studerar i USA på egen begäran gärna komma tillbaka till Bälinge i höst, men eftersom de amerikanska bestämmelserna för universitetsstuderande inte tillåter spel i en klubb med proffskontrakt om man avser att återvända gick inte heller det att lösa, avslöjar Conny Sjöberg.

Publicerad 2008-07-25 kl 15:30
Annons
Annons
Annons