POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Största förlusten för Kristianstad

Hörnor gav AIK två mål mot Kristianstads DFF och ytterligare två spelmål blev till Kristianstads största förlust i Damallsvenskan, 4-0 (2-0).

AIKs passningsspel var bättre än Kristianstads.
- Stabilt spel och bud på fler mål, summerar AIKs tränare Benny Persson.

- Efter en kvart fick vi igång eget spel men då låg vi redan under med 1-0 efter en hörna som studsade på mållinjen. Jag och våra spelare är inte så säkra som assisterande domaren på att bollen verkligen var innen, säger KDFFs tränare Ulf Palmquist.
- Vi hade en bra period med chanser som tvingade AiKs målvakt Sofia Lundgren att lämna returer. Susanne Moberg hade en målchans som rensades undan på mållinjen.

Några minuter före halvtid ökade Kathryn Gill till 2-0 efter frispelning från Elin Ekblom Bak.
Innan Linda Sembrant nickade in 3-0 på Louise Fors hörna hade Emma Lundh ett stolpskott. Emma lyckades bättre när hon blev frispelad av Lisa De Vanna och gjorde 4-0. Lisa lyckades inte förlänga sin sex matcher långa svit med mål i varje match.
I slutet av matchen räddade Kristianstads målvakt Sandra Wahldén en straff av Jessica Julin.

- Jag tycker vårt spel i den här bortamatchen var klart bättre än mot Kopparbergs/Göteborg, vidare att Sofia Persson lyckades bättre i sin mittfältsroll mot Djurgården än mot LdB FC. Ifeoma Dieke har trots kort acklimatisering vuxxit bättre in i vårt spel, säger Ulf Palmquist.

Publicerad 2008-05-25 kl 00:03
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå