Sunnanås största seger i år

Dam

Perpetua Nkwocha nickade in 2-0 sedan Anna Bodén några minuter skruvat in en hörna för Sunnanå i streckmatchen mot Umeå Södra.Den slutade hela 5-0 till Sunnanå.

- Det kändes skönt att våra tjejer äntligen fick utdelning även i mål efter allt slit de lagt ner på träningarna, säger Sunnanås tränare Rainer Eskelinen.
- Jag var förstås orolig när Umeå Södra skapade tre-fyra kontringslägen i början av matchen. Men sedan sprang vi nästan sönder Umeå Södra.
Lugnare var Hanna Marklund på läktaren som försäkrade att i just sådana här matcher avgör Sunnanås rutin.
Några minuter före halvtid ökade Kicki Viklund till 3-0 efter att ha vunnit en duell.
Johanna Lindahl byttes in i andra halvlek. Andra gången hon var med i spelet tryckte Johanna in 4-0 efter ett tillbakaspel.

Kicki Wiklund tog hand om straffen som blev efter en tröjdragning och fastställde slutresultatet till 5-0.
Publicerad 2008-06-18 kl 21:50