Sv Cupen: Umeå IK har konserverat formen

Dam

KIF Örebro var nära att gå till halvtidsvila mot Umeå IK med bara ett måls underläge men på de återstående fyra minuterna gjorde hemmalaget ytterligare två.

- Sedan spelade vi 1-1 i andra halvlek, konstaterade tränare Bernhard Nilsson som numera har huvudansvaret.
- De båda första målen kom efter fasta situationer.

Hanna Ljungberg är ny assisterande tränare i Umeå IK.
- Vi kunde ha lett med ännu mer än 3-0 i halvtid. I mitten av andra halvlek hade vi en liten svacka men jag tycker att vår offensiv fungerade riktigt bra på alla punkter, säger Hanna.

Johanna Rasmussen var inlblandad i de tre första målen, det första en hörna direkt i mål efter 10 minuter. Det andra nickade Sofia Jacobsson in också det efter en hörna av Johanna. Även Mami Yamaguchi nickade in 3-0 på ett överlångt inlägg från Johanna.

Mami startade anfallet som föregick Sofia Jacobssons 4-0 - även det en nick. Här var även Madelaine Edlund med i förarbetet.
Marie Hammarström visade att också KIF Örebro kan göra nickmål. Det blev matchens sista i 67:e minuten som fastställde slutresultatet 4-1.
Publicerad 2009-09-13 kl 19:45