Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE
10å

Toppskytt till Umeå Södra

Umeå Södra FF har nyligen gjort klart med Team Hudiks notoriska målskytt Emelie Becker. Hon har under de senaste säsongerna varit lagets bästa målskytt.

Emelies moderklubb är Söderala AIK strax utanför Söderhamn. Hon har spelat tre och en halv säsong för Team Hudik i division 2 mellersta Norrland.
Nu flyttar Emelie till USFF för nya utmaningar. Hon har erfarenhet från F89-landslaget där hon deltagit under 2004-2006.

- Att flytta till Umeå och spela för Södra är helt perfekt för mig, dels ska jag studera där och dels kommer jag till en jättebra träningsmiljö där jag hoppas kunna fortsätta utvecklas. Umeå Södra spelar en rolig och teknisk fotboll, vilket känns som helt rätt för mig, säger Emelie.

- Att hon nu har bestämt sig för spel hos oss gör att vi får ytterligare en spelare med stark motivation samt en spännande utvecklingspotential, säger Torbjörn Nordström, tränare i USFF.
- Emelie är en klok och väl skolad forward med bra speluppfattning och teknik samt fysik, hon har under några år tränat med killar under skoltid och det har gjort henne mycket gott.

Publicerad 2008-07-23 kl 21:31
Annons
Annons
Annons