Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EEEE

Tredje nyförvärvet för Jitex

Jitex har gjort klart med sitt tredje nyförvärv genom att man nu har skrivit kontrakt med Elinor Ragnvaldson, 23-årig försvarsspelare från Borås-laget Dalsjöfors.

Elinor började sin elitkarriär med division 1-spel i Dalsjöfors 2001 och där blev hon sedan kvar i fyra år. Därefter spelade hon två år i Holmalund, också det i division 1 innan hon 2007 tog klivet upp i Damallsvenskan med spel i QBIK De två senaste åren har hon åter spelat i Dalsjöfors där hon varit en av de tongivande.
Ännu återstår det formella godkännandet från Dalsjöfors GoIF, men klubbarna är muntligt överens om övergången.

- Elinor har provtränat med oss några veckor och visade då med all tänkbar tydlighet att hon absolut vill vara med och slåss om en plats i Jitex startelva trots stenhård konkurrens om just backplatserna, säger Jitex sportchef Lennart Lindorsson.
- Med sin träningsvillighet kombinerat med bra mänskliga kvaliteter blev valet av Elinor ganska lätt. Hon har också ett mycket bra huvud- och närkampsspel som vi kommer att få mycket nytta av

Elinor själv: - Jag fick ett jättebra intryck av Jitex redan första gången jag var och tränade. Jag har blivit mycket väl mottagen och de här tre veckorna har varit otroligt roliga och inspirerande så jag tvekade aldrig när jag fick frågan från Jitex. Jag studerar dessutom i Göteborg, så det här är en kanonlösning för mig.

Publicerad 2009-12-22 kl 21:54
Annons
Annons
Annons