Tredje raka segern för Djurgården

Dam

Två av spelarna i bortamatchen mot Umeå Södra gjorde sina första mål i Damallsvenskan för Djurgården. De bidrog till segern med 3-1 (2-0).

Jennifer Meier gjorde 0-1 efter hörna och då hade gått bra 6 minuter.
Det var den f d QBIK-spelarens första mål för Djurgården.
Sara Thunebro har gjort fler, men hörnan direkt i mål till 2-0 är ändå ett av hennes mera ovanliga..
Finländska landslagsspelaren Linda Sällström ökade till 0-3 i början av andra halvlek.
- Det var ett riktigt klassmål. 5-6-passningar innehöll det anfallet innan Lnda bröt emellan två backar och gjorde mål.
Bara två minuter senare reducerade Linda Fransson för Umeå Södra.
Efter det tappade vi värt fina anfallsspel.Vi borde ha kunnat stänga matchen i första halvlek, berättar Djurgärdens tränare Anders Johansson.

Rebecca Jonsson, Ariane Hingst och Madeleine Göras var tre djurgårdare som utmärkte sig litet extra.
Publicerad 2008-05-16 kl 04:56