Tredje uddamålsförlusten i rad för Alvik

Dam

Alvik tappade kontakten med nedflyttningstrecket och ligger sist efter 1-2-förlusten hemma mot Sundsvalls DFF i Norrettan.

Samtidigt räddade sig gästerna kvar i det jämna mittskiktet.
- Det kändes som att vi hade en trygg 2-0-ledning när vi gick i till pausvilan, säger SDFFs tränare Sören Ericson.
- Givetvis blev det nervösa sista åtta minuter när Alvik reducerade.
Mona Falberg gav Sundsvall ledningen efter 9 minuter när hon efter en spelvändning bröt in från vänster och satte bollen i nättaket.
2-0 kom i slutminuten av första halvlek efter flipperspel med stolpretur innan Amanda Lindgren forcerade in bollen.
Bakom båda målen fanns Jenny Hjolhman, en av gästernas bästa spelare tillsammans med mittback Cecilia Hallberg och Emma Samuelsson på mittfältet.

Isabell Eriksson reducerade till 1-2 för Alvik.
Publicerad 2008-05-25 kl 17:49