POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EEEE
10å

Trotjänare får sluta i Umeå IK

Efter fackliga förhandlingar blev det på fredagen klart att Umeå IK tvingas avskeda två medarbetare på sitt kansli.
En av av dem är marknadsansvariga Susanne Granberg.

Hon har varit verksam i UIK sedan 1995. Vidare provanställda Joanna Granström, som inte får fortsätta efter provtidens utgång.
- Det är en smärtsam process framförallt för de som direkt drabbas genom att de mister sina jobb" säger klubbdirektör Britta Åkerlund i en kommentar.
- Susanne är en trotjänare som med själ och hjärta arbetat för Umeå IK och betytt oerhört mycket för klubbens framgångsrika marknadsarbete under många år och Joanna har under sin korta tid hos oss visat att hon är en stark säljkraft. Men jag ser inte några alternativ till var vi annars ska kunna spara utan att det får direkt påverkan inom det sportsliga området.

Försäljnings- och marknadsarbetet fortsätter nu med stöd av spelare och externa aktörer. Det handlar om mer ideellt arbete samt insatser på provisionsbasis.
- Jag ser fram emot samarbetet med Stockholms-baserade företaget Brandspot som nu ska hjälpa oss med marknadsstrategier, marknadsmaterial och blir vår försäljningskanal i Stockholm, ett arbete som redan påbörjats. De spelare som jag pratat med, d v s i stort sett alla förutom de som går på gymnasiet, har också samtliga uttryckt en stark vilja att hjälpa till och det känns riktigt bra, säger Britta Åkerlund avslutningsvis.

Publicerad 2009-05-08 kl 17:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå