TV: Blackstenius tillbaka - då föll Linköping i toppmötet

Damallsvenskan

Den stora U19-hjälten Stina Blackstenius var idag tillbaka i Damallsvenskan. Då förlorade hennes lag med 0-1 efter att Göteborgs Maria Gabriella gjort matchens enda mål.

Nere i Israel så var Stina Blackstenius den stora hjälten då nästan alla hennes avslut letade sig in i mål. Idag när hon var tillbaka i det vardagliga livet så gick det desto tyngre. Inledningvis fick skyttedrottning börja på bänken och fick in hoppa in förrän det återstod 25 minuter av matchen.

Då hade hemmalaget Göteborg redan gjort 1-0 i den första halvleken, något som också blev slutresultatet. Stina Blackstenius har gjort allsvenska tre mål för Linköping i år och är tvåa i den interna skytteligan.

Se det avgörande målet i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-07-30 kl 23:10