TV: Guehai avgjorde sent för Kristianstad

Damallsvenskan

Ida Rebecca Guehai blev stor matchhjälte för Kristianstad när hon sent nickade in 2-1 hemma mot Mallbacken. Laget trummar nu vidare och ligger två i Damallsvenskan.

Kristianstad såg länge ut att bara få ett poäng med sig i hemmamatchen mot Mallbacken. I den första halvleken tog man ledningen genom Margrét Vidarsdottir efter nick på ett fint inlägg.

Mallbacken kvitterade däremot i den andra halvleken på en hörna genom en överlycklig. Tessa Gavilsky. Däremot var det hemmalaget som skulle få det sista ordet i matchen. Med tre minuter kvar så nickade Ida Rebecca Guehai in 2-1, vilket blev det avgörande målet.