TV: Sekunddrama när Malmö vann

Dam

Malmö biter sig fast i ledningen i damallsvenskan

Malmö var på väg att tappa två mycket viktiga poäng i bortamötet med nykomlingen Vittsjö i damallsvenskan i fotboll. Detta efter att Vittsjö gått från 0-2 till 2-2 i slutet av den andra halvleken. Kvitteringen kom med bara tre minuter kvar genom Kirsty Yallop.

Men med bara 13 sekunder kvar av matchen klev Anja Mittag fram och satte segermålet för serieledande Malmö, som därmed har fem poäng ner till tvåan Tyresö. Tyresö som spelar derby borta mot AIK på tisdag.

Djurgården är fast förankrat i botten efter förlust med 0-2 borta mot Umeå. Jitex bortaslog Piteå med 1-0 och kan med det i praktiken ha säkrat kontraktet.

Publicerad 2012-09-23 kl 20:29