TV: Sjögran bytte in sig själv när Rosengård räddade en poäng

Damallsvenskan

Hon lade fotbollsskorna på hyllan för att sluta som spelare och bli sportchef.
Men så kastades Therese Sjögran plötsligt in i tränarrollen - och i söndagens möte med Göteborg bytte hon in sig själv.

Nu är Sveriges mesta landslagsspelare tillbaka på fotbollsplanen.

Efter sju raka segrar har det gått troll i bollen för Rosengård i damallsvenskan. Oavgjort mot bottenlaget Mallbacken följdes av säsongens första förlust mot Linköping i onsdags.

Och på söndagen var laget snubblande nära en ny förlust.

Elin Rubensson gav bortalaget ledningen i 51:a minuten. Sju minuter senare tog tränaren Therese Sjögran beslutet att byta in sig själv. Och resultatet lät inte vänta på sig. Kirsten van de Ven petade in kvittering bara en minut efter bytet.

Men Göteborg tog ledningen på nytt och Rosengårds andra förlust i rad var snubblande nära. Kvitteringen till 2—2, Natasa Andonova på frispark, kom först i 90:e minuten.

Publicerad 2015-07-26 kl 20:37