Två Danmarks-mål på två minuter

Dam

Danmarks IF tog sin första seger i Norrettan när Tyresö besegrades med 2-0 (0-0) på måndagkvällen.

- Både vi och Tyresö har målsättningen att vara med i toppen av tabellen och därför blev det en spelmässigt tuff fajt, säger Danmarks tränare Max Andersson.

Tyresö kunde ha tagit ledningen på ett friläge alldeles i början av andra halvlek men Danmarks amerikanska målvakt Arianna Criscione fick se bollen gå utanför.
Danmark har ytterligare två amerikanska spelare i laget, Alena Phom som bildade säkert mittlås tillsammans med Annelie Carlsson samt offensiva Elizabeth Remy.

Catarina Wilén gjorde 1-0 6 minuter in på andra halvlek efter en hörna.
2-0 kom minuten efter och blev avslutningen på en spelvändning centralt, passning ut på vänsterkanten, inspel framför mål dit målgörare Mona Najib avancerat från sin defensiva mittfältsposition.

Publicerad 2008-05-05 kl 23:55